Ivana Bandalo i Antonija Škorput – 4. prosinca 2018.

Ivana Bandalo, klarinet

Antonija Škorput, gitara

Dom kulture Zvonimir, Solin

19:30 h


PROGRAM:

J. Truhlář: Sonata semplice op. 18

J. Kuffner: Serenade op. 68

A. Piazzolla: Histoire du Tango -“Cafe 1930”

J. Francaix: Sonata
Allegro moderato 
Larghetto 
Tempo di minuetto

C. Machado: Musiques populaires bresiliennes Piazza Vittorio Sambossa Pe de moleque

Ivana Bandalo, Antonija Škorput


IVANA BANDALO podjednako se bavi solo izvedbama, komornom glazbom i orkestrom. Nakon završene osnovne glazbene škole u Kaštelima i srednje glazbene škole Josipa Hatzea upisuje se na Umjetničku akademiju u Splitu gdje je diplomirala u klasi profesora Željka Milića. Tijekom školovanja osvojila je brojne nagrade i održala više solističkih i komornih koncerata.

Ivana Bandalo

ANTONIJA ŠKORPUT rođena je 1992. godine u Splitu. Gitaru je počela svirati u Glazbenoj školi Josipa Hatzea gdje završava osnovnu i srednju glazbenu školu u klasi prof. Anđele Jerkunice-Milišić. Do sada je nastupila na više koncerata i glazbenih natjecanja na kojima je osvojila mnogobrojne nagrade. Studij gitare je završila na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasi prof. Maroja Brčića.

Antonija Škorput

Duo je nastao iz dugogodišnjeg prijateljstva i želje za zajedničkim muziciranjem. Budući da je ova kombinacija rijetka, program se sastoji od originala i aranžmana koje su same priredile. Do sada su sudjelovale u projektu Biljke i svirke u Galeriji Meštrović, te svirale improvizaciju uz nijemi film na Bokun festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)